Prima vizita

Prima vizita la medicul dentist va consta intr-o consultatie unde vi se va pune un diagnostic complex odontal si paradontal sub microscop chirurgical si radiologic si se vor prezenta optiunile de tratament, iar impreuna cu pacientul se alege planul de tratament optim.

Prima vizita include deasemenea stabilirea statusului oral al pacientul prin realizarea de fotografii cu ajutorul camerei intra-orale sau prin vizualizarea pe monitor a filmarii intra-orale din timpul examinarii cu microscopul. Aceasta etapa este de mare importanta in constientizarea si cunoasterea in detaliu a problemelor de catre pacient.

Dupa caz, prima consultatie poate include o parte dedicate instruirii in privinta igienizarii, in special pentru pacientii copii. Aceasta prezentare se realizeaza cu ajutorul unor modele special create in acest scop.

Va rugam sa ne anuntati in timp util, anterior procedurii medicale, daca suferiti de una dintre aceste boli: diabet, tensiune arteriala sau daca ati urmat o operatie chirurgicala de inlocuire a valvei aortice. De asemenea va rugam sa ne comunicati daca momentan vi s-au prescris anumite medicamente (ex. medicamente pentru bolile cardiace, aspirina, terapie anticoagulanta, etc) sau daca este nevoie sa urmati anumite tratamente (cu antibiotice) inaintea igienizarii orale.

Instructiuni pentru acasa

Info pacient