Fatete dentare

Vrei si tu dinti albi, perfect drepti? Toate vedetele au optat pentru noua metoda de tratament: FATETELE CERAMICE - un tratament care iti asigura si tie un „Zambet Hollywoodian”

Ce sunt Fatetele?

Fatetele sunt suprafete foarte subtiri realizate integral din ceramica, ce sunt lipite cu un adeziv special pe suprafata din exterior a dintilor (suprafata slefuita in scopul fatetarii)

Ele reprezinta o metoda ideala de a trata/corecta dintii cu procese carioase extinse, coloratiile profunde ale dintilor, neregularitatile sau forme defectuoase ale dintilor, pentru a inchide spatiile dintre dinti, pentru a acoperi dintii fisurati sau fracturati. Este un tratament minim-invaziv si 100% nedureros. Si pentru ca sunt asa de subtiri dar totusi foarte rezistente, este necesar sa se indeparteze doar o mica parte din substanta dentara, pentru a se crea spatiul necesar viitoarelor fatete. Mai nou, se realizeaza si fatete care nu necesita slefuirea dintilor: NO-PREP. Acest tip de fatete sunt indicate in anumite situatii cand dintii dumneavoastra au o dimensiune sau o pozitie ce permite pozitionarea acestora.

Rezultatele pot fi uimitoare! O schimbare totala, o dantura perfecta!

De ce sa optati pentru Fatete Dentare?
- Pentru ca puteti sa obtineti un Hollywood Smile intr-un timp foarte scurt!
- Pentru ca puteti capata increderea in dumneavoastra si in ZAMBETUL dumneavoastra!
- Pentru ca puteti sa aveti dintii ALBI toata viata, fara sa mai optati pentru albirea dentara!
- Pentru ca nu necesita slefuire agresiva a dintilor dumneavoastra!
- Pentru ca sunt foarte rezistente!

Nu ezitati sa intrebati medicul de specialitate mai multe informatii despre FATETELE DENTARE.

Fateta ceramica prepp

Acest tip de fateta se realizeaza prin stratificare, obtinandu-se astfel, un aspect foarte NATURAL si ESTETIC. Puteti sa obtineti un Hollywood Smile, exact ca cel al vedetelor. Fateta ceramica no prep are o grosime foarte mica, realizata cu o masa refractara pentru a reda 100% naturaletea dintelui, translucenta si luminozitatea acestuia, fara a fi nevoie de slefuirea dintilor.

Rezultatul este SPECTACULOS!

Fatete dentare
Fatete dentare
Fatete dentare
Fatete dentare