Estetica dentara

La clinica noastra, procesul de smile Design nu se bazeaza exclusiv pe experienta dentistului sau abilitatile tehnicianului dentar. Procedura de smile design este o sarcina complexa, se ghideaza dupa reguli de armonie faciala strans corelate, legate de zambet, dinti si gingii, si luand in considerare caracteristici specifice grupei de varsta a pacientului. Clinica noastra va ofera posibilitati multiple de realizare a unui Smile makeover complet.

Estetica dentara

In ultimii 10 ani termenul smile design a devenit din ce in ce mai frecvent utilizat in estetica dentara.In limbajul de zi cu zi, termenul smile design este folosit adesea ca sinonim pentru tratament dentar in scopuri estetice. Totusi, smile design se refera de fapt la procesul premergator tratamentului: Smile design este planificarea si pre-vizualizarea rezultatelor finale dorite ale unui tratament estetic dentar care vizeaza un aspect mai armonios, in concordanta cu regulile faciale, zambetul, simetria dintilor si a gingiilor si nevoile individuale ale fiecarui pacient acordand atentie deosebita laturii functionale si fezabilitatii. Specialistii nostri in estetica dentara elaboreaza acest plan de tratament folosind experienta si cele mai noi tehnologii in domeniu pentru a va crea zambetul mult dorit.

Reabilitare orala completa
Fie ca va doriti o schimbare radicala-un zambet perfect Holywood Makeover, un Celebrity Smile cu fatete albe de portelan (Veneers), sau o simpla albire cu laser; echipa noastra de profesionisti va ofera solutii complexe sub Microscop Operator pentru obtinerea zambetului dorit. Smile Makeover este o procedura individualizata, specifica fiecarei persoane in parte. Smile Makeover implica una sau mai multe proceduri estetice dentare si faciale care au ca finalitate:
- alinierea dintlor inghesuiti
- albirea dintilor
- modificarea formei sau lungimii dintilor
- inchiderea spatiilor interdentare
- reducerea gingiei prea mult expuse
- inlocuirea dintilor lipsa
- reducerea protuziei
- largirea unui zambet prea ingust
De-a lungul intregii proceduri Smile makeover, in clinica noastra materialele si tehnicile sunt atent selectate astfel incat, indiferent de procedura realizata, aceasta sa asigure ocluzia si masticatia, precum si functia pe termen lung.

Ce este smile makeover?
Dupa ce anterior este stabilit si aprobat de catre dvs. un plan de tratament, procesul Smile makeover incepe cu proceduri pentru a imbunatati estetica zambetului dvs.

Procedura Smile Makeover
Pentru un zambet frumos, dintii trebuie sa fie aliniati si interconectati atat intre ei cat si cu tesuturile inconjuratoare in mod armonios. Exista o multitudine de optiuni pentru a imbunatati aspectul zambetului dvs., precum:
- Fatete integral ceramice Laminate Veneers si Lumineers
- Bonding denta
- Punti dentare
- Restaurarea dintilor ciobiti sau rupti
- Remodelare gingivala
- Albire cu laser
- Bijuterii dentare
- Inlay si onlay
- Implanturi